Agenda - Upcoming Events

Agenda Hangar14

( De expo's van Luc Van loock vindt u achter deze link )

Zaterdag 17 okt & 24 okt 2020 en zondag 18 okt & 25 okt 2020 van 14u tot 18u in Hangar14.

Meet & Greet op zondag 25 okt


Tentoonstelling

met werken van Jonaz Heyninck, Margaret Bolinska, Inga Falkowska en Bert Vangerven


Inga Falkowska


Ze observeert de industrialisering en de nieuwe technologische ontwikkelingen die ze gebruikt om haar eigen taal te ontwikkelen die haar bekommernis en gevoelens best weergeeft.

Ze streeft ernaar de toeschouwer te motiveren om de ware natuur van het menselijk wezen te vatten.

Een gevoel van samenhorigheid creëren is de essentie van haar kunst, haar werken gaan van symbolisme tot expressionisme Ze kiest steevast voor acrylverf en oliepastels.


Margaret Bolinska


Maak kennis met de sterk expressieve wereld van Margaret Bolinska, een zeer veelzijdige artieste, geboeid door verschillende schildertechnieken. Haar visie op de wereld verbeeldt zij in verschillend werk en maakt zij gebruik van verschillend materiaal. Haar kunst weerspiegelt haar diepe gevoelens en haar spontaniteit. Dat is de zoektocht naar het onbekende. Het voortdurend bespelen van het onbekende met veel dynamiek, beweging en passie resulteert in kleurrijke werken met veel kracht. Het” leeft” op haar doek. Van impressionistische vormen en beelden naar haar eigen, specifieke stijl, waar ligt unieke kracht van haar kunst.


Jonaz Heyninck


In zijn schilderkunst maakt hij gebruik van primitieve en naïve vormen met fantasie figuren en abstracte elementen in een eigen beeldtaal. Hij noemt het primitivisme. Het wordt opgezet in spontaniteit met vrije stijl zonder regels of strakheid en met inspiratiebron mens, dier en natuur gevormd in een mix van heldere kleuren. De kijker moet zich in het werk kunnen plaatsen en zijn eigen verhaal vinden.


Bert Vangerven


Bert is een artistieke duizendpoot. Meer dan twintig jaar zoeken, experimenteren en creëren in alle dimensies. Weinige disciplines zijn hem onbekend. Van houten en metalen constructies, werken in gips tot uit steen gekapte beelden, van lichtend glas tot kleurrijke schilderijen.  


 

Zaterdag 7 nov 2020 en zondag 8, 15 en 22 nov 2020 van 10u tot 17u in Hangar14.


Kunstroute Hageland (web-link)


Luc Van Loock - Grafiek                        en met als gast Carine Jacobs  - Ceramiek


Carine Jacobs Carine Jacobs is een multidisciplinaire kunstenaar. De keramische sculpturen zijn opgebouwd met zwarte kleirollen, steengoed en afgewerkt met fel gekleurde metaallak.


Luc Van Loock zijn grafisch werk is sociaal geïnspireerd, een kritische kijk op de maatschappij, soms met een knipoog. De inhoud primeert en de techniek staat in functie van de inhoud.        

Copyright © All Rights Reserved